1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gold na 30 dni

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mcmaciek, Czerwiec 9, 2013.

  1. mcmaciek

    mcmaciek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siema
    Założyłem dzisiaj konto live i pokazał się komunikat o wypróbowaniu konta GOLD na 30 dni. Lecz gdy wszystko wypełniam trafiam na kod pocztowy wpisuje mój kod i on z myślnikiem się nie mieści,a jak wpisuje bez myślnika to jest błąd weryfikacji , i mam opcje Potwierdź dane oraz wyjdz.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Angel_

    Angel_ Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Bristol
    Hmm a masz konto pl zalozone? Ja mam na pl mimo tego, ze mieszkam w UK i zakladalam tu konto ( nie mam pojecia jak to sie stalo) i nie moge juz zmienic na adres angielski bo tam kod pocztowy mi w druga strone sie wchodzi.
     
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    jezeli konto jest na UK lub USA to musisz miec tamtejsze dane lacznie z kodem pocztowym, inaczej nie przejdzie, zmysl jakis kod
     
  5. mcmaciek

    mcmaciek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    skąd mam wiedzieć czy jest na UK czy na USA ? : ]
     
  6. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
  7. mcmaciek

    mcmaciek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale przy rejestracji podawałem swój
    i to było na polskiej stronie :p

    chodzi mi o to jak zrobić konto na UK albo USA
    z góry thx
     
  8. RaptorPL

    RaptorPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2013
    Posty:
    207
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Konin
    Wchodzisz po prostu na stronę UK lub USA i tyle :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum