1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gold

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez swiezak, Luty 19, 2014.

  1. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    witam, czy jest jakiś sposób na darmowy gold?
    Zależy mi żeby mieć golda na swoim koncie,nie na innym.
    Pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Teoretycznie nie ma. Chyba, że darmowy miesiąc jak założysz na Indie (nie wiem czy to jeszcze działa)..
     
  4. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ok,ale wtedy musze zalozyc nowe konto na indie,czy tylk ozmienić lokalizacje na swoim koncie?
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Musisz założyć nowe konto.
     
  6. marlon12

    marlon12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2013
    Posty:
    270
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    nie ma skończyło się dobre.
     
  7. klaudia2697

    klaudia2697 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    84
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    To z indie wogole działało ?

    Wysłane z mojego WT19i przy użyciu Tapatalka
     
  8. Dell

    Dell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. marlon12

    marlon12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2013
    Posty:
    270
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    @ up nie działa już niestety.
     
  10. Dell

    Dell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  11. marlon12

    marlon12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2013
    Posty:
    270
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    mi już nie działa =[
     
  12. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    to po co piszesz,że nie dziala -,- mi akurat podziałało i dziękuje :)
     
  13. xgrzesiox

    xgrzesiox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2013
    Posty:
    260
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Można tak 3 razy.

    Wysłane Galaktyczną mocą Asa II/Sent by Galatic power of Ace II
     
  14. marlon12

    marlon12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2013
    Posty:
    270
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    a jeżeli do 3 razy to ok bo ja robilem 4 razy i już mi nie działa.
     
  15. klaudia2697

    klaudia2697 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    84
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    Jak się kupi nowa konsole ma się 3 konta gold trial

    Wysłane z mojego WT19i przy użyciu Tapatalka
     
  16. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tylko chyba trzeba podać dane karty. Niestety u nas w kraju nie jest to nadal zbyt powszechne.
     
  17. klaudia2697

    klaudia2697 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    84
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    No tak tylko ten sposób z indie wykorzystuje te konta

    Wysłane z mojego WT19i przy użyciu Tapatalka
     
  18. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ale przy nowej konsoli karta jest chyba także wymagana.
     
  19. klaudia2697

    klaudia2697 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    84
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    Tak ale sposób z indie nie wymaga karty po prostu. A tak naprawdę wykorzystuje tylko te konta trial

    Wysłane z mojego WT19i przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum