1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gothic 4 , dlaczego tnie ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zal42, Maj 23, 2011.

  1. zal42

    zal42 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    włocławek
    Niedawno kupiłem sobie arcania gothic 4 na xboxa i zauważyłem że coś wolno chodzi nie wiem ile to fps ale zakładam że jakieś 20-30 , Czy jak kupie sobie dysk twardy i zainstaluje tą gre to będzie chodziła szybciej ? chociaż trochę ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PanJan

    PanJan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    po zainstalowaniu gry będzie się na pewno szybciej ładować, ale nawet bez zainstalowania podczas rozgrywki powinna chodzić w miare płynnie. Spróbuj zainstalować może cos pomoże.


    @Down: Bardzo prawdopodobne,
     
  4. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    Tnie się bo pewnie laser ma już swoje lata
     
  5. kacper4601

    kacper4601 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdynia
    Albo sprwdz czy czasem nie jest porysowana plyta bo czasem przy poruszaniu konsoli z wlozona gra moze zrobic sie rysa ( nawet duza) i dlatego moze gra dobrze nie dzialac , w takim razie najlepiej pojsc w specjalistyczne miejsce i dac do wyczyszczenia laserem.
     
  6. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5421
    Polubienia:
    1665
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Właśnie też męczę Gothic'a: A i mam ten sam przypadek (gram z dysku) i gierka przycina, że masakra. Chwile gdzie chodzi płynnie są bardzo rzadkie..
    Płyta czysta jak łza.

    Inne gry chodzą normalnie tylko ta gra tak się zachowuje.
     
  7. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To nie wina waszych konsol. Zainstalowanie na dysku nic nie pomoże. Spadki płynności w gothicu to standard.
     
Wczytywanie...

Poleć forum