1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gothic Problem pomocy.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez c3zar2, Grudzień 29, 2010.

  1. c3zar2

    c3zar2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam nie znalazlem takiego tematu na forum. Moze byl i nie potrafie szukac :p. Wiec moj problem przedstawia sie tak ze savuje gre (lub sama sie savuje) i pozniej nie moge tego sava odpalic tzn, go nie ma! Mam naprzyklad wczesniejsze savy a nowych brak. Np zrobilem cale polnocne stewark zasavowalem gre na sam konciec czyli jak juz przeszedlem na srebrowod ( zasavowalem dodatkowo bo i niby szybki zapis byl) no i ponownie musze zaczynac gre od mniejsca starego sava czyli od wyjscia na polnocne stewark. I to jest denerwujace wczesniej tez takie tak jakby cofki mialem w arcani ale to byly drobne. Podpowie mi ktos moze co moge z tym zrobic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Nie grałem w Gothica , ale podobnie jest np. w GTA IV , gdzie gra wczytuje najnowszego save'a po dacie jego utworzenia. Więc jeśli odłączasz Xboksa 360 od zasilania to automatycznie resetujesz jego zegar systemowy i jak go włączasz to zawsze masz datę 25.12.2005 godz. 12 (coś w tym stylu). Więc jeśli np. zasejwowałeś grę po godzinie grania , a dzień wcześniej grając 2 godz. zrobiłeś save'a , to gra wczytuje tego drugiego , z nowszą datą.
     
  4. c3zar2

    c3zar2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tylko wlasnie o to chodzi ze nie ma w ogole tamtych savow. nagralem nawet gothica na dysk myslalem ze pomoze ale nie
     
Wczytywanie...

Poleć forum