1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gow 2 mp

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Jasiiu18, Sierpień 28, 2009.

  1. Jasiiu18

    Jasiiu18 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak dolaczyc do jakies druzyny w gow 2 daje gra wieloosobowa i potem daje i nic nie wyszukuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Własnie tez nie moge nikogo znalezdz :D
     
  4. Usul

    Usul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wchodzisz w "Gra Wieloosobowa", potem ustawiasz na grę publiczną i wybierasz tryb gry w który chcesz grać, klikasz szukaj drużyny(lub zapraszasz przyjaciół) no i grasz.
     
  5. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    WOOW tylko ze ja tak robie caly czas i szuka mi z 15 min. i nic
     
  6. Usul

    Usul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czasami szuka dość długo.Nic na to(chyba) nie poradzisz.
     
  7. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  8. Usul

    Usul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mi znajduje w 5 min.Ewentualnie sprawdź zapraszając kumpli, czy możesz grać.
     
  9. migdallo

    migdallo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnobrzeg
    mam ten sam problem ;(, a przy z mianie z prywatnego na publiczny pisze mi coś o zaporze :/
     
  10. SweetSmoq :>

    SweetSmoq :> Banned

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Leszno/Słubice
  11. Bajol21

    Bajol21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Underground
    Musisz odblokować porty w firewallu * TCP 80
    * UDP 88
    * UDP 3074
    * TCP 3074
    * UDP 53
    * TCP 53
    Wyłącz firewalla windowsa oraz swojego na chwilke i wtedy sprawdz mi normalnie wyszukuje od 1min. do max 5 minut. Teraz jednak coś działa gorzej nawet na forum epic games są takie posty.
     

Poleć forum