1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GOW 3 - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez siba, Październik 30, 2011.

  1. siba

    siba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam Lt 2.0 i mam problem z GOW 3, co prawda gra się uruchamia, nawet udało mi się raz zagrać w kampanie, lecz teraz praktycznie za każdym razem, gra się ścina, przy uruchamianiu misji. Czy to wina obrazu czy źle nagranej płytki ? Nagrywałem już 2 razy i problem się powtarza. Czy spróbować nagrać innym programem niż Imgburn ? Przyznam, że podczas nagrywania płytki, kończy się bez błędu (tego co miał nastąpić w 97 %) Więc ja już tego nie rozumiem. Błędy wyskakują na początku i kontynuuję, i mam 100 % nagranego obrazu. Dlatego proszę was o porady !

    Ps:
    Chciałbym dodać jeszcze, że gdy nagrywałem ten obraz, to na początku pojawiało się okienko z 2 opcjami do wyboru, z tego co czytałem na forach, to nie było czegoś takiego. Po prostu się klikało dalej, a u mnie było inaczej. Mam najnowszą wersje Imgburna
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Masz nowy imgburn? 2.5.6? Bo na nim nie ma żadnych błędów... Nim nagrałem 3x GoW i na 3 różnych konsolach smiga bez problemu...
     
  4. siba

    siba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha, faktycznie być może od tego zależy. A z jakiej strony ściągałeś grę ? I jaką wybrałeś opcję przy tym wyskakującym oknie w Imgburn ? Ja pobrałem wstawke z torrentów org, z tego względu, że jest wersja Polska. Jak się nie mylę to była to ta Konsole :: GEARS OF WAR 3 [PL] [RF] [XBOX360] Czy ktoś z was pobierał tą grę z stąd i czy chodzi bez problemu ?
     
  5. froger

    froger Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ten sam problem. Gra nagrała się idealnie. Niby całość(97% bo nie mam ihasa) i gra sie k**wa zacina. Raz sie uruchomi raz nie. Mam wersje PL i LT3.0. Ma ktos rozwiazany problem?
     
Wczytywanie...

Poleć forum