1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gow 3

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Wojtek230492, Październik 5, 2011.

  1. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Witam ma taki prioblem bo gow3 mi sie zawisza mam lt2.0 obraz nagralem jak z tutka na forum. I jak np chce zaistalowac na dysku to 46% i zawiecha ze nie moze odczytac pyty bla bla bla.. A jak odpalam z plyty to gra sie wlacza i ale po jakims czasie sie wiesza. Nie mam zadnych e66 czy cos podobnego jak inni.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Masz źle nagraną płytę, pewnie wypalałeś imgburn. Wina leży po stronie nagrywarki, a sam program nie informuje, że gra nagrywa się z błędami. Rozkręć napęd i wyczyść laser, ewentualnie zainwestują w nową nagrywarkę, bo jeśli czyszczenie nie pomoże, to każda następna płyta będzie źle nagrana.

    Mam ten sam przypadek co Ty w laptopie, a w którym jest dobrej marki nagrywarka. O dziwo macbook, który ma kiepskie napędy nagrywa płytę idealnie.
     
  4. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    ok zobacze co i jak i napisze
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    nagraj clonem cd na dobrej płycie zaznaczając że chcesz do końca sesji nagrywać lub użyj ulepszonego imgburn
     
  6. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    niektórzy zgłaszają, że też mieli problemy z nagraną grą (zwiechy, błąd instalacji na hdd) z LayerBreak=2133520. a po zmianie na alternatywny LayerBreak=2086912 wszystko im działa. warto spróbować.

    Games---------Image Software---------Layerbreak----------Media

    Gears of War 3-----newImgburn2.5.6.0---2086912----------all media worked
    X-Men-------------CloneCD--------------2133520----------all media worked
    Driver SF-----------CloneCD-------------2086912-----------all media worked
    NBA2k12-----------newImgburn2.5.60----2133520-----------all media worked(works fine with new imgburn)
    Rise of Nightmare---newImgburn2.5.6.0---2133520-----------all media worked(works fine with new imgburn)
    Warhammer---------CloneCD-------------2133520-----------all media worked
    RageDisc1&2&3-----newImgburn2.5.6.0---2133520-----------(worked fine with new imgburn) only disc 3 couldn't install will try again today
    Dark Soul-----------CloneCD-------------2086912-----------all media worked


    ps: gow 3 wypalilem LayerBreak=2086912 w writte (turncute) w imageburn 2.5.6.0. Mi działa na HDD i na Live.
     
  7. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Ja wypaliłem clone cd wskazując plik iso i normalnie działa nie bawiłem się w .dvd i żadne layerbreak, wiem niby nie powinno tak działać ale działa.
     
  8. szamir

    szamir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbował ktoś zmienić źródło i pobrać z innej strony? Zdaję mi się, że to właśnie obraz od boobsman'a ma jakieś wady i dlatego nie idzie nagrać. NBA pobrałem z innego źródło i o dziwo działa mi. Gow 3 nie chce mi działać za chiny.
    Najlepsze, że próbowałem go nagrywać także na verbatimach i nic, esperanzy, suprapointy.
     
  9. lubieplacki

    lubieplacki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    207
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Pewnie słaby nośnik zainwestuj w verbatimy z formatem xdg3 słabsze nośniki gorzej sobie radzą.
     

Poleć forum