1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GoW3 PL?

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez konradstw, Październik 3, 2011.

  1. konradstw

    konradstw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szydłowiec
    Witam! Czy jest szansa, że teraz gdy wyszło LT2.0 jak i nowy FW do ripowania 0800 to ktoś zripuje i wstawi GoW3 z polskimi napisami?
    Z tego co mi wiadomo wersja od RRoDa niema pl.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    będzie pl napewno i wszystkie inne gry wkrótce
     
  4. konradstw

    konradstw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szydłowiec
    Ktoś gdzieś napisał, że wersja Gears Of War 3 READNFO XGD3 0800 USA RF-XBOX360-RRoD działa, i ma język PL potwierdzi ktoś?
     
  5. cinekxbox

    cinekxbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    141
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Gears_of_War_3_READNFO_XGD3_0800_USA_RF-XBOX360-RRoD jest z PL napisami 100 %
     
  6. Dante41k

    Dante41k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    304
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Potwierdzam. Wczoraj sprawdziłem. Gra działa bez problemu, są napisy pl.
     
  7. marcin881231

    marcin881231 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja również potwierdzam ta wersja posiada polskie napisy. I nagrywa się dokładnie jak opisane w poradniku na naszym forum jak i również z re-flashem na 2.0 nie było żadnych problemów:)
     
  8. konradstw

    konradstw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szydłowiec
    Dzięki wielkie za info teraz wypada tylko ściągać i grać bo LT 2.0 wgrane ; ]
     
Wczytywanie...

Poleć forum