1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GOW3 Problem

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Szymrok, Styczeń 21, 2012.

  1. Szymrok

    Szymrok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Śląsk
    Mam problem z grą gears of war 3 mianowicie podczas grania z plyty wyskakuje mi komunikat o błędzie gry i muszę przeczyścić szmatką płytę. Mam najnowszego dasha i lt 3.0 gra przerzucona przez najnowszego abgxa
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    1. Czy gra była nagrywana nagrywarką LiteON iHAS?
    2. Próbowałeś grać z HDD?
    3. Jak wygląda sprawa z innymi grami XGD3?
    4. Po jakim czasie wyskakuje ten komunikat?
     
  4. swy1985

    swy1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    UK
    Zainwestuj w nagrywarke lite-on ihas 124b, wgraj w nia flasha od ce4a i bedzie po problemie. Mialem dokladnie taki sam problem z kazda gra xgd3, po wymianie nagrywarki wszystkie gry dzialaja :)
     
  5. Szymrok

    Szymrok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Śląsk
    1.Nie
    2.Grałem z hdd ale wyskoczyło o autoryzacji
    3.Jest to moja pierwsza gra xgd3
    4.Ok. po 15 min
     
  6. Szymrok

    Szymrok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Śląsk
    Posiadam laptopa więc co muszę dokupić do tej nagrywarki aby mi działała
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jak chcesz grać z dysku, to kup iHASa i wgraj LT MAX.
    Jeśli nie chcesz grać z dysku to usuń grę z dysku i wyczyść pamięć cache konsoli.
     
  8. Szymrok

    Szymrok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Śląsk
    jeżeli kupię tą nagrywarkę i podepnę do laptopa to będzie mi działać ?
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, ale jeszcze do laptopa musisz kupić adapter SATA.
     
  10. Szymrok

    Szymrok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Śląsk
    a mógłbyś mi podać linka bo nie wiem jaki. Dałoby się odłączyć napęd z laptopa i w to miejsce podłączyć ihasa ?
     
  11. swy1985

    swy1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    UK
  12. Szymrok

    Szymrok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Śląsk
    wielkie dzięki :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum