1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GoW3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Skipper17, Lipiec 3, 2012.

  1. Skipper17

    Skipper17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jeżewo
    Cześć :)

    Nagrałem sobie ostatnio Gears of War 3 i zacząłem sobie grać... Wszystko ładnie chodzi i wgl tzn. bez ścin , płyta wgl nie zamula , wczytuje od razu i wgl,ale zawsze w pewnym momencie gra się zawiesza.. :( Po rozegranym prologu jest misja że muszę opuścić ten statek na którym jestem i muszę podnieść samoloty na powierzchnię i gdy podchodzę do pierwszego przycisku aby go podnieść to po kilku sekundach jak się podnosi helikopter to gra się zawiesza zawsze w tym samym momencie. Dodam że gra chodzi bez zarzutu do tego momentu ale tryb dla dwóch osób jak i horda działa cały czas bez zwiechy. Co to może być ? Czy wystarczy może skopiować od kogoś zapisy gry i po prostu ominąć tę misję?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kamirejro

    Kamirejro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    siema . To moze byc wina jakies drobnej rysy na plycie przez ktora niemoze ci xbox odczytac danego fragmentu w grze . Sprobuj nagrac GoW3 jeszcze raz na inna plyte to powinno pomoc . :>
     
  4. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Zobacz na płytę czy nie ma na niej jakichś większych rys. Spróbuj zainstalować grę na dysku.

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  5. willox125

    willox125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Cieszyn
  6. Skipper17

    Skipper17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jeżewo
    a może być możliwość skopiowania savów ? i czy ktoś by mógł takie podrzucić na jakąś stronę ? :)
     
  7. willox125

    willox125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Cieszyn
    jeśli o to ci chodzi to nie ma takiej możliwości
     
Wczytywanie...

Poleć forum