1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra 007 Quantum of Solace i zacinka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zyzzio, Kwiecień 2, 2010.

  1. zyzzio

    zyzzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.

    Kupiłem dziś grę z agentem 007 lecz coś jest nie tak.
    Włożyłem grę do stacji, odpala się, wybieram jasność, poziom trudności i zaczyna się filmik. po ok. 10 sek. filmik staje i konsola się zawiesza. i tak cały czas
    Co mam zrobić by taka sytuacja się nie powtarzała?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. livingfear

    livingfear Guest

    Jak gra,oryginał?.
    Porysowana,nie uszkodzona,jaka konsola,jak długo ją masz,przerobiona?.
     
  4. zyzzio

    zyzzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    gra oryginalna, konsola nie przerabiana, mam ją ok. 2 miesiące. płyte zaraz z pudełka włożyłem do konsoli. minimalne ryseczki


    EDIT: Proszę o szybką wypowiedź na ten temat ponieważ nie wiem co mam z tą grą zrobić
     
  5. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Jesli masz dysk twardy to zainstaluj gre na dysku.
     
  6. zyzzio

    zyzzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6

    tak mam ale moze byc problem bo mam wolne tylko 125MB
    jak bym mógł prosić o wskazówki jak się instaluje gre bo nie mam pojęcia :D
     

Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. lukidambix
    Odpowiedzi:
    7
    Wyświetleń:
    476
  2. Uped
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    615
  3. liverpoolczyk
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    426
  4. doktorproktor
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    770
  5. materna13
    Odpowiedzi:
    20
    Wyświetleń:
    2722

Poleć forum