1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra 007 Quantum of Solace i zacinka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zyzzio, Kwiecień 2, 2010.

  1. zyzzio

    zyzzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.

    Kupiłem dziś grę z agentem 007 lecz coś jest nie tak.
    Włożyłem grę do stacji, odpala się, wybieram jasność, poziom trudności i zaczyna się filmik. po ok. 10 sek. filmik staje i konsola się zawiesza. i tak cały czas
    Co mam zrobić by taka sytuacja się nie powtarzała?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. livingfear

    livingfear Guest

    Jak gra,oryginał?.
    Porysowana,nie uszkodzona,jaka konsola,jak długo ją masz,przerobiona?.
     
  4. zyzzio

    zyzzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    gra oryginalna, konsola nie przerabiana, mam ją ok. 2 miesiące. płyte zaraz z pudełka włożyłem do konsoli. minimalne ryseczki


    EDIT: Proszę o szybką wypowiedź na ten temat ponieważ nie wiem co mam z tą grą zrobić
     
  5. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Jesli masz dysk twardy to zainstaluj gre na dysku.
     
  6. zyzzio

    zyzzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6

    tak mam ale moze byc problem bo mam wolne tylko 125MB
    jak bym mógł prosić o wskazówki jak się instaluje gre bo nie mam pojęcia :D
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. lukidambix
    Odpowiedzi:
    7
    Wyświetleń:
    447
  2. Uped
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    593
  3. liverpoolczyk
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    407
  4. doktorproktor
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    754
  5. materna13
    Odpowiedzi:
    20
    Wyświetleń:
    2675

Poleć forum