1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gra bez filmików

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez grabek, Czerwiec 29, 2009.

  1. grabek

    grabek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    K.O
    Witam.dzisiaj nagralem sobie gre xmen origins wolverine i gra dziala normalnie.problem w tym ze niemam w grze filmikow,podczas gdy ma sie zaloczyc filmik wyswietla sie zielony ekran a potem ekran ladowania.posiadam ixtreme 1.4.przerobilem obraz na wave 2 programem 3rd wave patch.w czym moze tkwic problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BabyBoy

    BabyBoy V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2008
    Posty:
    505
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cleveland
    Czy aby na pewno dobrze przerobiłeś obraz gry ?
     
  4. grabek

    grabek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    K.O
    mysle ze tak tzn.w iso file wybralem obraz gry a w patch v14-15.ppf
     
  5. karol1005

    karol1005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    było przerobić abgx'em albo zmień firmware napędu
     
  6. Angoleiro

    Angoleiro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    byc moze sciagnales obraz zripowanej gry(chociaz pierwszy raz spotykam sie z tym, by na 360 ktos ripowal gry). Ile obraz wazy? No chyba ze to cos z konsola. Zadnego filmiki nie ma? A np reklamy na poczatku ?
     
  7. grabek

    grabek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    K.O
    gra ma 7.29 gb a wiec standard.reklamy na poczatku gry sa.wczoraj wgralem sobie ixtreme 1.51,nagram jeszcze raz gre i zobacze czy to cos pomoze.aha przepuszczalem przez abgx360 v1.01 i jakies bledy byly...
    http://img88.imageshack.us/gal.php?g=94200460.jpg
     
  8. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jakie?
    Daj screena.
     
  9. Jar

    Jar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Źle nagrana płytka-miałem podobny problem z Velvet Assasin(też filmików nie było) ale nagranie płytki ponowne+instalka na dysku załatwiła sprawę.
     
Wczytywanie...

Poleć forum