1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra bez płyty z pendrive

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez steo, Styczeń 18, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. steo

    steo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    localhost
    Witajcie,
    Mama oryginalne GTA V zainstalowane na 32gb pendrive. Niestety płytę startową zpierdzieliłem :glee: i gra po paru chwilach się wyłącza.
    X'klocka nie mam przerobionego (jeszcze na gwarancji), ale słyszałem, że da się zrobić tak by gra nie potrzebowała płytki.
    Tutaj liczę na jakiś porady, Waszą pomoc.
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  4. kamilOOs_lodz

    kamilOOs_lodz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lodz
    Bez przerobienia RGH, możesz tylko grać z płyty 2 , niestety ;-(
     
  5. steo

    steo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    localhost
    Hmm, kolega ma drugą płytę działającą. Jeśli ją zainstaluję to bez płytki można grać? :>
     
  6. kamilOOs_lodz

    kamilOOs_lodz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lodz
    @up

    Nie , podczas każdego grania płyta musi być w napędzie to taki "bilet" do grania ;3.No, chyba że przerobisz rgh.

    EDIT: Popytaj się innych forumowiczów.
     
  7. steo

    steo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    localhost
    Hmm, ta moja płyta włącza grę, ale wywala po paru chwilach, jak była by zainstalowana to może by czytło tylko tą płytę czy jest w napędzie, a resztę z dysku?
     
  8. kamilOOs_lodz

    kamilOOs_lodz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lodz
    Zaraz,zaraz... wywala po paru chwilach... chodzi ci o zacięcie się gry czy wywalenie na menu?
     
  9. steo

    steo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    localhost
    Gra się włącza normalnie. Przykładowo wsiadam w autko i jadę gdzieś i gra się wyłącza (czytaj: restartuje się). I na nowo włącza.
     
  10. kamilOOs_lodz

    kamilOOs_lodz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lodz
    Prześlij linka do fotki płyty poniżej.

    EDIT: może płyta jest porysowana i danych nie czyta, dalszej części mapy ,lub innych obiektów
     
  11. steo

    steo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    localhost
    Płyta była w sklepie games4you oddana do czyszczenia, lecz nic to nie dało. Znaczy dało... Działało jeden raz, potem już się wyłączała. Raczej opcja, że nie czyta jakiegoś obiektu.
    Zdj:screenSHU - The fastest screen capture ever.
     
  12. kamilOOs_lodz

    kamilOOs_lodz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lodz
    Jeśli naprawa płyty nie pomogła to zostaje napęd (tak myślę) czy tak się dzieje z innymi grami? Jeśli tak, to napęd albo coś z x-klocuchem jest nie tak, jeśli nie to ... nie wiem.

    EDIT: Zawsze można kupić nową GTA V lub zgłosić się na inne forum.
     
  13. steo

    steo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    localhost
    Napęd jest ok, sprawdzałem. Problem taki czy jak zainstaluję starter z innej płytki to czy ta moje mogłaby działać, ale to już lepiej sprawdzę sam.
     
  14. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    skad my mozemy wiedziec czy bedzie dzialac jak zainstalujesz z innej plyty i bedziesz grac na zniszczonej... przeciez nie wiadomo jak ta plyta wyglada i czy przejdzie weryfikacje itp
     
  15. kamilOOs_lodz

    kamilOOs_lodz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lodz
    Najlepiej przegraj Płytę 2 na inną płytkę np. Vebratim 8 GB

    link do Pomocy:

    Nagrywanie gier na xbox 360 • programosy.pl

    albo popytaj na innych forach nie tylko ja jestem od pomocy! ;-)

    To tyle co mogę zrobić nie jestem jakimś spcem od X-Klocuchów (i właśnie tego żałuje)... ;-)))))
     
  16. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna



    Ty mo mówisz aby przegrał grę a jak on nie ma Xboxa przerobionego.





    Wysłane z telefonu L710
     
  17. seba2255

    seba2255 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jedynie można obejść dvd 1 zgrywając content na pendriva ,ale bez dvd 2 się nie obejdzie...
     
  18. steo

    steo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    localhost
    To może inaczej... Ma ktoś gta v opylić? :D

    -=SETH=- // Dział giełda/ Kupię...
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum