1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra bez płyty

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez coolfon, Lipiec 14, 2014.

  1. coolfon

    coolfon Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ogarnołem już wgrywanie gier i na 3 wgrane gry mam jeden problem , gra wymaga wsadzenia płyty . Co mam zrobić żeby to ominać ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Jedna gra prosi o płytę czy wszystkie trzy ? Masz rgh ?
     
  4. coolfon

    coolfon Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam rgh , tylko jedna :p dokładnie nowy wolfensein
     
  5. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Jak zainstalowales 1 płytę to grasz z 2

    Wysłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    A dobrze tego Wolfensteina zainstalowałeś ?
     
  7. coolfon

    coolfon Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kopiowałem z pendriva :) normalnie sie odpala ale każe wsadzić dysk
     
  8. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Z Wolfensteinem jest inna bajka. Musisz tą grę zainstalować.
     
  9. coolfon

    coolfon Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to znaczy jak mam go zainstalować ???
     
  10. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Musisz pierwszą płytę zrobić do formatu god. Wrzucić do folderu content. Może być dysk wewnętrzny,pendrive lub dysk zewnętrzny, ale z wydzieloną partycją dla Xboxa. Ważne jest aby był folder Content. Reszta płyt może być w xex. Wrzucasz je tam gdzie wrzucasz swoje inne gry w formacie xex. Po utworzeniu pierwszej płyty w formacie god odpalasz plik pod nawą:"7394574391FCB357C80D" . Uruchomi się instalacja. Czekasz 40 minut i potem grasz uruchamiając grę z drugiej płyty.
     
  11. coolfon

    coolfon Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to znaczy jak mam rozdzielić te płyty?
     
  12. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    A to ty masz pewnie pobrany cały rip. Wrzuć ten cały rip tam gdzie trzymasz gry. Ściągnij gdzieś pierwszą płytę. Najlepiej w formacie god. Albo iso i wtedy przerób ją programem iso2god do god.Wrzuć do folderu Content i uruchom w FSD plik 7394574391FCB357C80D. Gra się zainstaluje. Przeskanuj dysk w FSD. Jak wykryje grę to ja uruchom. Trzecia opcja. Poszukaj w necie gotowych plików instalacyjnych do tej gry i wrzuć do folderu: Content\0000000000000000\425307F5\00000001\ Następnie przeskanuj dysk w FSD. Gra zostanie wykryta. Uruchom grę.
     
Wczytywanie...

Poleć forum