1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gra co zrobić

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tekero17, Maj 7, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. tekero17

    tekero17 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nidzica
    A więc to moja pierwsza ściągnięta gra na xboxa po ściągnięciu partów mam takie coś Imageshack - dsadf.jpg
    mógł by mnie ktoś pokierować dalej co z tym zrobić był bym bardzo wdzięczny ;)

    i czy wgl da się coś z tym zrobić czy to powinny być inne pliki jakieś ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    To są nadal archiwa. Wypakuj. Będzie tam obraz. Przepuść przez program abgx i nagrywaj. Pamiętaj ze przy nagrywaniu wczytujemy plik dvd a nie iso
     
  4. key

    key Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Musisz ściągnąć program 7-zip i rozpakować. To jest archiwum :)
     
  5. tekero17

    tekero17 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nidzica
    z tego co mi wiadomo to agbx jest do sprawdzenia jaki wave ma gra tak ?
    a jeżeli mam ixtreme 1.61 to podobno ona czyta wszystkie wave tak ? i wtedy nie musial bym używać agbx ?
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    niby nie musisz....ale dla pewności nie zaszkodzi....
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum