1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra Dance Central 3 mi nie działa :(

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mineee, Styczeń 1, 2014.

  1. Mineee

    Mineee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej . Niedawno zakupiłam grę Dance Central na xbox'a 360 KINECT. Otworzyłam gre i wszystko działało dobrze do momentu kiedy wybieram utwór i wszystkie opcję i daję rozpocznij tańczenie, pojawia się ekran wczytuje i nic więcej się nie dzieje tzn gra nie ładuje się dalej. I nie wiem teraz co zrobić. :( Czytałam że podobno jakieogoś patch'a (?) mam ściągnąć. Nie wiem jak się to ściąga i jak ma to się dostać na konsole ( ten patch) Proszę o dokładne wyjąsnienie.
    PS. Mam przerobioną konsole .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Konsola z LT czy z RGH?

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  4. Mineee

    Mineee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Odpisałem w innym temacie, bo założyłaś dwa.
     
  6. Lilo28

    Lilo28 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    skad moge sciagnac nowe dlc i gdzie je pozniej zgrac ?
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Szukaj -na forum jest zakaz podawania linków do nielegalnego contentu.

    Wrzuca się je do: HDD/content/16zer/373307D9/00000002/ TUTAJ
     
  8. rangerek

    rangerek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Stalinogród
  9. zbigi30

    zbigi30 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam pasowało by odświeżyć temat wrzuci ktoś patcha do dance central 3 żeby podmienić pod default
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Poszło PW

    Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka
     
  11. lukbinlin

    lukbinlin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, czy ktos mogby podesłac tego patcha pod DC3 bo ciagle wczytuje mi piosenke ale nic nie uruchamia sie , z gory dziekuje
     
Wczytywanie...

Poleć forum