1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

~~Gra FIFA 11~~

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xxTianoxx, Luty 14, 2011.

  1. xxTianoxx

    xxTianoxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 14, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie ;)

    Posiadam przerobioną konsolę x360 od 2007 roku,przerobiłem ją mam xtreme 1.5,oczywiście zostałem zbanowany na xbox live...,ale dzisiaj nagrałem FIFE 11,na płytce EMTEC (3zł),nagrywałem programem CloneCD z prędkością 8,gra nie działa,tzn wyskakuje napis "Xbox 360" i nic więcej,jaki może być tego powód ?

    Pzdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
  4. xxTianoxx

    xxTianoxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 14, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. damianj002

    damianj002 Banned

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Moze zmien wave na 3 lub 2 programem 360wavesPatcher, gosciu plytki nagrywaj 2,4 (max 4 x ) a nie 8 x ;p Jescze na takiej taniej plycie to tym bardziej jak najmniejsza predkosc ( emtec dl kupowalem za 1,90 na allegro )
     
  6. ziko

    ziko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubań
    Po pierwsze prędkość nagrywania musi być 2.4x a po drugie na czym to nagrywasz. Kup sobie Verbatima to podstawa.
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    ixtreme 1.5 czyta wave 2
    spaczuj gre
     
  8. xxTianoxx

    xxTianoxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 14, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli patchować gry,nagrywać prędkością 2,4x,tylko na Verabtimach,okej dzięki za info :)

    Ale programem CloneCD,mogę nagrywać,czy jakiś inny program,będzie lepszy ?
     
  9. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  10. Micky78

    Micky78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Platinumy są też dobre (ja mam tylko takie) i tańsze :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum