1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra GTA IV, a okładka od Liberty City

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez General, Październik 18, 2013.

  1. General

    General Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam
    Załadowałem na HDD grę GTA IV.
    Po odświeżeniu pobrało mi okładkę od Liberty City.
    Po ponownym odświeżeniu na ułamek sekundy pokazuje się okładką od GTA IV, ale po chwili zmienia się na tą od Liberty City.

    Da się to jakoś zmienić, aby pobrało i wyświetlało poprawną okładkę.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    A to az takie wazne?
    Raczej sie nie da, mozesz spróbować wyczyscic pamięć FSD

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  5. General

    General Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a jak to zrobić, skąd taką okładkę pobrać i gdzie ją podmienić
     
  6. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Wystarczy nacisnąć Y i wybrac "odswiez okładkę "

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  7. General

    General Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak byś dokładnie przeczytał to co napisałem w pierwszym poście nie pisałbyś tego

     
  8. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Jak bys dokladnie przeczytał moj post to bys wiedzial ze mozna usunac cache

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    1 osoba to lubi.
  10. General

    General Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dziękuję za zainteresowanie i rady.
    Tym samem zaprzestaję pisać w dziale "dla świeżaków"
     
Wczytywanie...

Poleć forum