1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra i DLC

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sexxxy, Grudzień 19, 2010.

  1. Sexxxy

    Sexxxy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem z Halo 3, ponieważ mam LEGALNIE kupione wszystkie mapy i przeniosłam na pen drive wszystkie na xboxa brata który także ma halo kupione tylko że przez opcje games on demand. Kiedy wszytsko było na jego xboxie i chcieliśmy zagrać map nie było. Mimo że wszystko u niego jest. Wie ktoś może co zrobić żeby te mapy się w końcu pokazały ;( ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mapy zakupione na Twoim profilu będą działać tylko z Twoim
     
  4. Sexxxy

    Sexxxy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przeklęty microsoft... Dziękuje mimo to za odpowiedź. A inne DLC tak samo ??
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tak.
     
  6. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    NIe da się, DLC jest przypisane do konsoli
     
  7. Krwawy Mechanik

    Krwawy Mechanik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gryfino
    Chyba że gracie na tej samej konsoli to wtedy działają
    DLC jest przypisane do nr. seryjnego konsoli
     
  8. Gonzo7

    Gonzo7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    Właśnie. DLC będzie działać NA WSZYSTKICH profilach, które się znajdują na tej konsoli, na której zostało zakupione i pierwszy raz pobrane DLC.
     

Poleć forum