1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra i oflagowana konsola

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kapio, Listopad 16, 2010.

  1. kapio

    kapio Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć, wcześniej założyłem konsolę i miałem problem z grą i ktoś pisał że jest błąd AP2.5 i nie zadziała mi jeszcze gra AC:BH. Czy to prawda ? W grę którą nie mogę zagrać to Fable III i w AC też nie pogram sobie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Póki nie będzie nowje przeróbki to nie
     
  4. kapio

    kapio Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli teraz mam przeróbkę (chyba była robiona w komisie) to mogę sobie sam nałożyć nową przeróbkę ?
     
  5. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    TAk,ale to bardzo ryzykowne zepsuciem napedu jak sie nie ma doswiadczenia.
    Tak jka pablo napisal,trzeba czekac na LT+
     
  6. kapio

    kapio Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli
    Fable III i AC:BH w te gry sobie nie porypie :p ?
     
  7. dontd

    dontd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeżeli potrafisz czytać ze zrozumieniem to odpowiedź na to pytanie jest retoryczna (oczywista).
    Tak nie porypiesz sobie w nie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum