1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra jest zainstalowana ale podczas gry działa napęd, HELP !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ChuckTesta, Październik 13, 2011.

  1. ChuckTesta

    ChuckTesta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,kupiłem slima 4gb na allegro przerobionego,wsadzam do niego dysk 250gb z innego slima z zainstalowanymi grami odpalam np Mortal Kombat 2011 i nie jest tak że napęd powinien odczytać płytkę i być cicho a pracuje cały czas tak jakby dysku nie było ,Z dysku normalnie przeniosłem stary profil i jest git , niewiem może trzeba sformatować dysk i od nowa gry poinstalować ,dzieki z góry na odpowiedz ,pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    niektóre gry jak się je zainstaluje i tak potrzebują chwilkę na rozruch z płyty. mam zainstalowanego drivera i przez jakies 5 min grania słysze jak ciagnie z napedu potem milknie i z hdd leci. a jak nie to potraktuj formatem twardziela
     
  4. ChuckTesta

    ChuckTesta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na wcześniejszym xboxie napęd przy każdej grze od razu cichł , w fifke teraz grałem to czasem się gra przycinała tak jaby wogóle hdd był odłaczany po odpaleniu gry
     
  5. F-14 Tomcat

    F-14 Tomcat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. Darcik

    Darcik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musisz od nowa poinstalować gry bo są one podpisane ID poprzedniej konsoli i nie ruszą na nowym boksie.
     
  7. ChuckTesta

    ChuckTesta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Aha rozumiem dzieki za pomoc, formata zrobie twardzielowi .
     
Wczytywanie...

Poleć forum