1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra, która ma 16GB.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez czerwin97, Lipiec 19, 2012.

  1. czerwin97

    czerwin97 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białogard
    Witajcie. Chciałem się zapytać jak mam grać w grę, która ma 16GB. (pirat). Gdy ją pobiorę z torrentów to co mam robić? Mówili mi, że na dwóch płytach, ale jak włożę dwie płytki na raz? o.o
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    [​IMG]

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. mcmoore

    mcmoore Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    daleko
    Jak nagrasz dwie plyty to pozniej wkladasz kiedy sa potrzebne np. w max payne 3 jest tak ze na dvd1 grasz troche kampanii i dochodzi do pewnego momentu i musisz wlozyc druga zeby grac dalej
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  6. czerwin97

    czerwin97 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białogard
    Oj ludzie. Po prostu źle zbudowane zdanie. Ja tu się pytam a wy tylko, żeby wyśmiać..
     
  7. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Hehehe, Nagrywasz pierwsze .iso na 1 dvd i 2 .iso na druga plyte. Proste?:rolleyes:
    Powinienes miec dwa foldery, DVD1, DVD2
    :)

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  8. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    no sory ale jak chciales innej reakcji po pytaniu jak wloze 2 plyty na raz...
     
Wczytywanie...

Poleć forum