1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra kupiona z Xbox live na innym koncie i xboxie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bober95, Kwiecień 12, 2010.

  1. Bober95

    Bober95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    Witam.

    Mój brat cioteczny kupił sobie gre z xbox live Trials HD, ma ją na swoim dysku.
    Czy jak pujde do niego z pendraivem (przygotowany pod xbox) i on skopiuje mi tą gre czy będę mógł normalnie w nią grać, zbierać osiągnięcia i czy nie dostane bana ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12087
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie będziesz mógł w nią grać nie będziesz jej miał w wersji full
     
  4. bonzo

    bonzo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    legnica
    pewny nie jestem, ale wydaje mi sie ze w takim przypadku to niczym sie tak naprawde nie rozni od pirata wiec ban raczej bedzie.
     
  5. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    a za co ban?

    Te trialsy jego konsola bedzie widziala jako wersje demo.

    Zebys mial pelna wersje u siebie to musisz odzyskac konto kuzyna na swojej konsoli i sciagnac ponownie. Bedzie to wymagalo jednak podlaczonego drugiego pada oraz ciagly dostep do internetu.
     
  6. bombel22

    bombel22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Myslisz ze Microsoft jest taki głupi? Gdyby była taka mozliwosc jeden gosc kupowalby gre a pozniej 20 znajomych gralo by na jej kopi.Teraz policz jakie straty ponioslby Micro.
     
  7. polinak

    polinak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no a mój przypadek. poszedłem znajomego z dyskiem zalogowałem się u niego i pobrałem dodatem w pełny pakiecie do resident evil 5 robiłem to na swoim koncie więc czemu moja konsola wogóle tego nie uwzględnia ....pomocy !!! jakielkolwiek !!!
     
  8. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    bo licencja jest przypisana do konsoli znajomego.
    U ciebie dodatek bedzie widoczny tylko na jego koncie.
     
  9. polinak

    polinak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a da się to jakoś obejść??
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12087
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zaloguj się na swojej konsoli na jego profil i przepisz licencję na swoją konsolę. Tym sposobem będzie działać dlc tobie i jemu
     
  11. polinak

    polinak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale ja gre sciągłem przez swój profil tylko na jego konsoli i dysk też był mój
     
  12. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    Tak tylko ze gry arcade u znajmego beda chodzi tylko po podlaczeniu drugiego pada i wymagany bedzie staly dostep do live.
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12087
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To odpalisz to będąc tylko na xbox live, ponieważ pobrałeś na jego konsoli
     
  14. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A transferowania licencji nie da się jakoś zrobić w sposób "offline" co nie ? Bo mnie to w sumie interesuje :p
     
  15. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    Nie da sie zrobic offline. Wymagane jest ponowne sciagniecie dlc na konsole
     
  16. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    albo XBR :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum