1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gra lt 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kubolec12, Kwiecień 28, 2014.

  1. kubolec12

    kubolec12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Sosnowiec, Poland, Poland
    Czy jak uruchomie gre na lt 3.0 na przeróbce lt 2.0 jaki komunikat wyskoczy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Nie odpalisz takiej ale obraz lt 3.0 da się przerobić do 2.0 na forum jest instrukcja
     
  4. kubolec12

    kubolec12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Sosnowiec, Poland, Poland
  5. Krzysztof PL

    Krzysztof PL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    168
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Xbox stanie w płomieniach
     
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Wyskoczy błąd gra się nie włączy. Topologia musi być cofnięta na Lt 2.0
    Poradnik jest na forum.
     

Poleć forum