1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra mimo iż jest zainstalowana to i tak działa z płyty

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Krzysiekx27, Kwiecień 27, 2011.

  1. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Cześć. Ściągnąłem sobie grę a właściwie gry: Limbo, Trials HD i SplosionMana. Zainstalowały się ładnie (jest to pakiet Triple Pack XBLA czy coś takiego w wersji płytowej) no i jak włączam grę to rozruch i tak następuje z płyty a nie z dysku. Co zrobić żeby temu zaradzić, czy w ogóle da sie z tym coś zrobić? będę wdzieczny za każdą odpowaiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Gra nie działa z płyty... Po prostu płyta się na początku kręci, bo konsola sprawdza czy jest nośnik w konsoli :p
     
  4. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wiem jak to działa ale płyta kręci sie cały czas tak jakby gra nie była zainstalowana
     
  5. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Hmm to dziwne. Spróbuj jeszcze raz zainstalować może
     
  6. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
    Przeinstaluj gre, może to wina czegoś wewnątrz konsoli?
     
  7. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    juz instalowałem 2x bo myslałem ze to wina pendrive'a na którym instaluję ale na dysku jest tak samo
    BTW Inne gry instalują sie i działają normalnie
     
  8. Rhyder

    Rhyder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gra się musi odpalać z płyty dopiero potem przechodzi na dysk żeby się nie zdzierała
     
  9. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Zgadza się ale z tymi grami z xbl jest inaczej . Trzy gry które na xbl mają średnio 200~ mb na płycie pokazuje 6.8 gb . Instalacja trwa koło dziesięciu sekund. Ale konsola zamiast cicho chodzić bez czytania płyty non stop czyta cały czas. Przy innych grach jest zauważalna różnica w hałasie między zainstalowanym a nie . Więc nie jest to Twoja wina ani Twojego sprzętu. Tak musi być .
     
  10. warone

    warone Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    1399
    Polubienia:
    324
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Belgia
    Ostatnio miałem podobny kłopot z tym w BF oczyściłem pamięć cach + usunolem i zainstalowałem ponownie i mi zadziałało .
     
Wczytywanie...

Poleć forum