1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra Mirror's Edge przegrana za pomocą poradnika z forum. PROBLEM!

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez sikor1994, Kwiecień 25, 2009.

  1. sikor1994

    sikor1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wołomin
    Witam wszystkich. Mam problem. Nagrałem grę na dysk za pomocą tego poradnika: http://x360iso.org/poradniki-iso/19...nej-gry-za-pomoca-zwyklej-nagrywarki-dvd.html . Wszystko poszło gładko, bez problemu. Gdy zacząłem sprawdzać grę za pomocą xdvdmulletera wyskakuje takie okno
    . [​IMG]

    Co źle zrobiłem? Proszę o odpowiedz.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bug

    Bug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2008
    Posty:
    118
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    gra jest uszkodzona. sprawdziles przed nagraniem ?
     
  4. sikor1994

    sikor1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wołomin
    to jest orginał. Śmiga na moim xboxsie. Przeszedłem ją więc nie ma mozliwośći aby była uwalona

    E: Chodzi że płyta z której zgrywałem uszkodzona? :D
     
  5. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    nie,zle zgrana...musisz zabezpieczenia dodac recznie bo przy zwykym ripowaniu sie niedodaja
     
  6. sikor1994

    sikor1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wołomin
    A jak dodać te zabezpieczenia?
     
  7. Flisek

    Flisek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Co za matoł, sam podał link do tutoriala, w którym jest to opisane...
    http://x360iso.org/poradniki-iso/19...nej-gry-za-pomoca-zwyklej-nagrywarki-dvd.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum