1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra na dwie płyty

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez janu, Październik 19, 2010.

  1. janu

    janu Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Yo, ściągam właśnie Castlewanie tylko, że on ma 2 płyty i teraz jest pytanie... Jak to nagrać? Tak jak każdą inną grę i np po 50% gry wyskoczy "włóż płytę nr. 2?" czy to jakaś inna magia? Jak to zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. k1906

    k1906 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, po przejściu około połowy gry wyskakuje prośba o 2 płytę
     
  4. konrad767

    konrad767 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    128
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Masz tam 2 obrazy nagrywasz na 2 płytki. I w połowie gry prosi o 2 płyte
     
  5. żubr

    żubr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak się nagrywa na dysk grę, to da się obie cd ?
     
  6. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    Według mnie wkładasz piewszą płyte :
    *na padzie "Y" Nagraj na dysk ...
    I powinno po nagraniu pierwszej płyty wyskoczyć proszę włożyć płytę nr 2 :) .
     
  7. konrad767

    konrad767 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    128
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie. Instalujesz na dysk dvd1 i grasz sobie. Dojdziesz do momentu gdzie trzeba dvd2 wkładasz instalujesz i grasz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum