1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra na lt 2.0 czy pójdzie na lt 3.0

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez pawelbizu, Lipiec 18, 2012.

  1. pawelbizu

    pawelbizu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Honolulu
    Witam, Jak nagrać grę Dark Souls przygotowaną pod lt 2.0 (w abgx wyskakuje mi: "The first 12 sectors of topology data are blank") aby poszła na lt.3.0)
    Proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Musisz puscic ja abgxem 1.0.6
    A i nie ten dział:)
     
    1 osoba to lubi.
  4. pawelbizu

    pawelbizu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Honolulu
    Puściłem własnie przez abgx 1.0.6 z opcjami jak w poradniku: "[Tutorial] Nagrywanie gier pod LT 3.0 (Najlepszy artykuł - edycja 3) - Nagrywanie pod LT 3.0"

    Teraz drugie moje pytanie: mam lt 3.0 i dasha 15..... nie pamiętam dokładnie wiem że taki początek oraz zwykła nagrywarke (nie ihas) więc w grę zagram jedynie z płytki? NIe da się jej zainstalowac na dysku? Czy jak spróbuje tej instalacji to może coś się stać z konsolą?
    pozdrawiam
     
  5. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Mozesz spróbowac ja kilka dni temu mialem LT2.0 i ten sam dash normalnie instalowałem gierce i grałem z dysku z tym ze trick z muzyką w tle:)
    Właczasz mp3 lub audio zciszasz i wlaczasz gre
    Pozniej muzyke wylaczasz zeby miec dzwiek-muzyke z gry
     
    1 osoba to lubi.
  6. pawelbizu

    pawelbizu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Honolulu
    Dzięki za odpowiedź, a muzyke nagrac na pendrive w formacie mp3, bo coś kurcze tego tematu z tym trickiem nie mogę znależć :D
     
  7. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Ja zrobilem tak ze zgrałem jeden utwór z plyty audio na dysk konsoli raptem 6mb i gdy chciałem grac na okrąglo go puszczałem pozniej gdy gra juz sie uruchomiła wylaczałem:)
    Co do pena to wszystko na tej samej zasadzie
     
    1 osoba to lubi.
  8. pawelbizu

    pawelbizu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Honolulu
    Ok, czyli po prostu: zgrać plik muzyki na twardy dysk xboxa, pućcić muzykę w tle i przejść do instalacji, potem po niej wlaczyc gre z dysku i pograc chwile a potem wyłączyć muzykę. Dobrze zrozumiałem ?? :D
     
  9. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Nie muzyke wlaczasz gdy juz chcesz grac:D
    Najpierw instalujesz gre na dysk a pozniej gdy juz chcesz grac to zanim wcisniesz zagraj w gre puszczasz empetrójke i ja zciszasz zeby muzyka ci nie przeszkadzała w grze:)
    Gdy juz gra sie uruchomi wtedy calkowicie wylaczasz muzyke i grasz z dysku:)
    Zgraj jeden utwór na dysk konsoli i puszczaj go gdy juz bedziesz chciał grac ok
    Spróbuj i daj znac bo teraz zwatpilem czy działa to na 3.0 równiez ale powinno:p
     
    1 osoba to lubi.
  10. pawelbizu

    pawelbizu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Honolulu
    OK dzięki wielkie za cenne rady i ostatnie moje pytanie tak trzeba robić za każdym razem, żeby gra poszła z dysku ??
     
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    tak za kazdym razem
     
  12. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Tak za kazdym razem,daj znac czy działa bo zwatpiłem teraz czy to nie dotyczy tylko LT2.0 ale raczej nie:p
     
Wczytywanie...

Poleć forum