1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra na LT 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jurri, Luty 23, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Jurri

    Jurri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Chełm
    Witam. Mam pytanie. Gdy gram w FIFE 14, podczas kariery wyskakuje mi błąd autoryzacji dysku. Jeżeli zainstaluję oryginalną grę a będę ją odpalał z pirata to ten błąd zniknie ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. burek744

    burek744 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2013
    Posty:
    49
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włoclawek
    Mysle ze to nic nie da no ale sprobuj, a nóż

    Wysyłane z mojego X8 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeżeli fifę nagrałeś zwykłą nagrywarką to błąd może dalej wyskakiwać..
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28136
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  6. dzuniordgc

    dzuniordgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    FIFA14 nie będzie Ci poprawnie działać jeżeli jej nie nagrasz przerobionym iHasem.
    Kup iHasa i jeżeli chcesz grać też w necie to przepuść przez ABGX.
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum