1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra na RGH Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Fato007, Maj 9, 2016.

  1. Fato007

    Fato007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2016
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żyrardów
    Witam, ściągałem grę Farming Simulator 2015, otowrzyłem i nie iwm co mam z tym zrobić zeby pograć proszę o instrukcję. czy to jest zepsute czy co? xbox.jpg
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fiera24

    fiera24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2015
    Posty:
    116
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Częstochowa
    Musisz to przenieść na kosnole i tam odpalić
     
  4. Fato007

    Fato007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2016
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żyrardów
    Tak poprostu? A nie będzie to wersja demo jak na konsole przerzucę?
     
  5. Fato007

    Fato007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2016
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żyrardów
    I chcę dodać że warzy to 409mb
     
  6. Semimav

    Semimav Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    148
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Przenies na klocka i odpal default.xex. To ze wazy 409 mb to nic nowego...czesto jest tak ze po rozpakowaniu iso okazuje sie duzo mniejsze niz w org.
     
    Fato007 lubi to.
Wczytywanie...

Poleć forum