1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra na XBL - Region, a ping

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez sebool12, Marzec 15, 2009.

  1. sebool12

    sebool12 Guest

    Witam

    Otóż chciałbym się was spytać o to czy gdybym zarejestrował się na Niemcy byłbym miał lepszy ping niż jak jestem zarejestrowany na Wlk. Brytanie ? Bo np. jak gram w gta iv to dosyć często mam tak, że ubiję kolesia, a on jeszcze mnie też, albo strzele mu headshota to dopiero (ale nie zawsze) po 2-3 sekundach padnie, albo jeszcze inna sytuacja, nie widzę żeby koleś wyszedł z za rogu, a już mnie ubił.

    Drugie pytanie, czy istnieje możliwość zmiany grania z angielskich serwerów na niemieckie bez zakładania nowego profilu ?

    Pozdrawiam
    sebool12
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    to jest tylko problem chyba że masz słabego neta, ja miałem zrejestrowane konto na usa kalifornie i zero problemów było
     
  4. sebool12

    sebool12 Guest

    Słabego neta ? Mam netie 1mb, przy grze w cs:s na niemieckim serwerze ping nie jest większy niż 70.
     
  5. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    ja mam neostrade 1mb, czasami mi w weekendy zamulał net to strzał w unrealu też był po kilku sekundach, 1mb to powinien być akurat
     
  6. shanhaevel

    shanhaevel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Masz otwarte wszystkie porty na xboxa? Jak się łączysz livebox, router czy przez kompa?
    Co do otwartych portów, żeby mieć NAT na "zielono" a nie na "żółto" przy teście połączenia otwórz następujące porty:
    3074 TCP
    3074 UDP
    53 UDP
    88 UDP
    3330 UDP

    I powinno być wszystko OK:)
     
  7. sebool12

    sebool12 Guest

    Mam xboxa podłączonego przez kompa, jak sprawdzić te porty i gdzie ?
     
  8. rage1111

    rage1111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rzeczywiscie masz cos z netem , na niemieckich serwerach na łączu 1mb multimedia mam ping w okolicach ~~30 do max 50
     
  9. sebool12

    sebool12 Guest

    [​IMG]
    rege1111 kliknij na ten obrazek i na wyświetlonej stronie znajdź Nuremberg i wstaw tu swoje wyniki.
     
  10. shanhaevel

    shanhaevel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W ustawieniach karty sieciowej otwierasz porty na dany adres IP musisz wpisać IP konsoli i port jaki chcesz otworzyć
     
Wczytywanie...

Poleć forum