1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gra na xbox

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dererere, Marzec 4, 2010.

  1. dererere

    dererere Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zgralem obraz dobrze. wkladam dysk do konsoli i niedziala do mowi żee nie obslugiwane. podlaczylem xbox live i pobralo aktualizacje. teraz juz nie wyskakjue ze nie obslugiwane ale napisane jest że kod regionu nie zgadza sie
    X:5..... B:18.....(jakies tam liczby byly )
    czy to sie da zalatwic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dererere

    dererere Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    upupup
     
  4. gipadam86

    gipadam86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    taki blad wywala w przypadku polaczenia sie z xbox live czy w przypadku twozenia konta, logowania??
     
  5. Grzechu Oo

    Grzechu Oo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żywiec
    może gra jest NTSC a masz konsole PAL? bo jeśli dobrze rozumiem masz problem przy uruchomieniu
     
  6. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Przestaw w ustawieniach że jesteś z Anglii.

    Po za tym, czy gra działa z płyty, czy tylko z dysku coś nie chce odpalić?!
     
  7. dererere

    dererere Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    plyte wkladam i jak wylacztlem xbox live to wyskakiwalo że to gra na stary xbox a teraz po podlaczeniu live pisze że inny kod reginu ja mam 5...(costam) a gra ma(18(costam)
    aha i region mam stany zjednoczone
     
  8. dererere

    dererere Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    o takie cos wychodzi jak uruchamiam gre [​IMG]
    odpowiadajcie
     
  9. dererere

    dererere Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    upupup
     
Wczytywanie...

Poleć forum