1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra na xbox360 10 GB/jak nagrać?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kofaniutki_misio, Styczeń 27, 2010.

  1. kofaniutki_misio

    kofaniutki_misio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,

    ściągam właśnie grę która jeszcze spakowana zajmuje 9,77 GB.
    Już chciałbym wiedzieć w jaki sposób i na jakich płytach ją nagrać.
    Do tej pory miałem płyty 8,5 GB Esperanzy.
    Nagrywarka LG DVD DL.
    Czy może po rozpakowaniu będę dwa pliki .iso? :)

    Ta gra to "Battlefield: Bad Company 2 – Squad Rush"
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dziewczyna

    dziewczyna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Podkarpacie
    ktoś cie zrobił chyba w konia... O ile się orientuje bf 2 ma wyjść w marcu
     
  4. Stopa

    Stopa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zostałeś zrobiony w jajo. Gry napewno nie ma w sieci. A suad rush to tryb multiplayer. Może to wirus 10GB? .
     
  5. Norbert xbox

    Norbert xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gra jeszcze nie wyszła lepiej to usuń dla swojego bezpieczeństwa bo tam mogą by wirusy!
     
  6. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    Do kosza z tym, podejrzewam że to film "przyrodniczy" w HD :D
     
  7. kofaniutki_misio

    kofaniutki_misio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. wujekbill

    wujekbill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kruszwica
    Ale co do tematu, to znajdują się 2 obrazy i nagrywa się je normalnie jak każdą grę.(np. ME2)
     
  9. p0g

    p0g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    oczywiscie na dwoch plytach DL ?
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Tak
     
  11. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jak np gra fozra3 , gierka jest na 2ch płytach ,
     
Wczytywanie...

Poleć forum