1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra na xboxsie odczytuje sie jak film ;/

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez BlackJack, Lipiec 31, 2009.

  1. BlackJack

    BlackJack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Pobralem Prototype z tego tematu : http://x360iso.org/mediafire-gry/19148-prototype-multi5-pal.html
    Nagralem zgodnie z tym tematem : http://x360iso.org/poradniki-iso/4-nagrywanie-obrazow-iso-windows.html
    I tak jak w tytule...;/ pokazuje sie obrazek Xbox 360 i player jak nadusze na jakis guzik... co jest grane ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Raps

    Raps Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Gra odczytuje się jako DVD- Masz ixtreme niekompatybilny z tą wersją gry. Powinieneś mieć iXtreme 1,51 albo 1,6 żeby gra ci działała.
     
  4. BlackJack

    BlackJack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam 1,4 a jak moge zmienic na 1,6 ?
     
  5. karpiu91

    karpiu91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. BlackJack

    BlackJack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    do tego sa potrzebne oryginalne gry?;/
     
  7. lagwa

    lagwa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie potrzebujesz oryginalnych gier. Patch można pobrać osobno
     
  8. karpiu91

    karpiu91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie. Proponuję Ci 'Alternatywną Metodę' z tutoriala, do którego linka podałem Ci powyżej. Wystarczy kilka kliknięć i 2minuty na przerobienie obrazu. Prościej się już chyba nie da.
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    szukaj jak nie chcesz warna na przyszłosc
     
Wczytywanie...

Poleć forum