1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra nagrana na dysku konsoli nie działa! Pomocy!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kurak1993r, Luty 1, 2012.

  1. kurak1993r

    kurak1993r Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Nagrałem grę Assassins Creed: Revelations (Assassins.Creed.Revelations.XBOX360-COMPLEX) CloneCD na Verbatima. Nagrało się ok. Gra włożona do konsoli wyświetla komunikat że nie można odtworzyć. Ciekawe jest to że można grę zainstalować. Po zainstalowanie dalej jest ten błąd.
    Oto zawartość pliku .dvd:
    LayerBreak=2133520
    assassins_creed_rev.iso

    Proszę o pomoc.

    Dodam że moja przeróbka to LT+2.0
    Proszę o pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Przeskanowałeś obraz abgx'em v1.0.6 ?
     
  4. kurak1993r

    kurak1993r Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak, czy to źle?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    noo zle pod 3.0 trzeba
     
  6. kurak1993r

    kurak1993r Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli co mam zrobić? Wypakować obraz jeszcze raz i nagrać bez skanowania, czy jak?
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Tak, nagraj bez abgx
     
  8. kajoj53

    kajoj53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam inny pomysł: szoruj do sklepu po oryginał. Niech twórcy mają fundusze na nowe AC.
     
  9. kurak1993r

    kurak1993r Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki wielkie za pomoc :) wszystko śmiga jak trzeba :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum