1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra nagrana na plyte a DLC i Title update

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez nawadsama, Marzec 9, 2014.

  1. nawadsama

    nawadsama Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Witam,

    szukalem odpowiedzi na moje pytanie ale nie znalazlem takowej.

    Jezeli mam gre (Dante's Inferno) nagrana na plyte (naped z LT 3.0+), konsole z rgh i fsd to czy da sie zgrac dlc i title update na pendrive'a?
    Jezeli tak to czy ktos wytlumaczylby mi jak?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sformatuj pena pod konsolą a następnie wrzuć na niego DLC do tego katalogu:
    Content \ 0000000000000000 \ title id gry \ 00000002 \ tutaj
    Title Update: folder Cache \ tutaj
    TU musi mieć takie samo Media ID co gra.
    Możesz to wrzucić za pomocą np. USBXTAFGUI
     
    1 osoba to lubi.
  4. nawadsama

    nawadsama Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Dzieki za odpowiedz.

    Powiedz mi jeszcze czy, a jesli tak to jak, musze ustawic sciezki w FSD?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie musisz. FSD nie ma nic do TU i DLC.
     
    1 osoba to lubi.
  6. nawadsama

    nawadsama Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    W takim razie ostatnie pytanie.

    Po wrzuceniu TU i DLC na pendrive uzywajac "USBXTAFGUI" gre odpalam z poziomu FSD czy originalnego dasha?
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie ma najmniejszego znaczenie z czego odpalasz, możesz z NXE, w tych lokalizacjach gra sama wyszukuje DLC oraz TU.
     
    1 osoba to lubi.
  8. nawadsama

    nawadsama Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Super. Wszystko jasno i zrozumiale wytlumaczone.
    Dziekuje.

    Temat do zamkniecia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum