1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra nie działa z dyskiem twardym

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mcmarcin, Styczeń 16, 2010.

  1. mcmarcin

    mcmarcin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam taki problem otóż grałem dzisiaj w nowo gierke na początku wszystko ładnie śmigało, a teraz jak chce ją odpalić to wchodzi do gry daje start i konsola się zawiesza. Natomiast gdy odłączę dysk twardy wszystko działa dobrze. Jak włączam inna grę to wszystko działa normalnie z dyskiem podłączonym. Wie ktoś w czym tkwi problem??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Może błąd jakiś podczas zgrywania gry na dysk ? Usuń grę i zainstaluj jeszcze raz .
     
  4. mcmarcin

    mcmarcin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gre usuwalem tyle ze nie instalowalem na nowo i odpalajac z plyty z dyskiem dalej nie chce dzialac :/
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    A gra to "kopia zapasowa" czy oryginał ? I czy nie jest porysowana ?
     
  6. mcmarcin

    mcmarcin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jest to kopia nie jest porysowana dzisiaj nagrywalem, ale juz wszystko dziala usunalem wszystkie pliki z dysku jakie gra stworzyla save itp. i dziala normalnie
     
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    No to super .
     
Wczytywanie...

Poleć forum