1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gra nie działa z dysku

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Square^^, Styczeń 12, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Square^^

    Square^^ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zainstalowałem grę na dysku i zamiast odpalać mi gry z dysku to ona działa z płyty. Jak to zmienić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marqs.s

    Marqs.s Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie da się tego zmienić.Żeby gra działała z dysku to w napędzie musi być wsadzona płyta.
     
  4. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    no chyba że możesz JTAG ale wątpię żebyś miał wystarczający niski dashboard
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Tak jak koledzy piszą wyżej. Po zainstalowaniu gry płyta musi być w napędzie, ot takie zabezpieczenie MS :)
     
  6. MaverickPL

    MaverickPL Guest

    Gra dziala z dysku. Plyta musi byc w napedzie tylko w celu potwierdzenia ze masz orginal i nie pozyczyles go koledze. MS uwielbia traktowac wszystkich jak zlodziei i ograniczac prawa osob korzystajacych z orginalnych gier (ale to rozmowa na inny watek i inne bicie piany)
     
  7. AdamAdamski

    AdamAdamski Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań miasto doznań
    Własnie . Płyta w napędzie musi być .
     
  8. ramoon

    ramoon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    Płytka wymagana jest do autoryzacji, gra uruchamiana jest z dysku
    MaverickPL ta plytka w napedzie ma sens bo inaczej to co pozyczasz gre na 10 min zgrywasz na twardziela i grasz a plytke mozesz oddac i wtedy z jednej gry robia sie dwie ;p
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum