1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra nie działa...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez endriu1145, Listopad 17, 2009.

  1. endriu1145

    endriu1145 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No więc tak

    Ściągnąłem obraz gry DRAGON AGE PL i wszystko dobrze spathowałęm na wave 3 jak to zwykle robiłem, włożyłem płytę i w imgburn zacząłem nagrywać. Wszystko pięknie, ładnie, gra się nagrała ale po nagraniu komputer jej nie odtwarza jak to miało miejsce przy wcześniejszych grach, wkładam do xbox'a i zaczyna powoli odczytywać, harczy i przestaje pisze otwórz napęd i tak za każdym razem... Nagrałem na dwóch rodzajach płytek Omegi (4 płyty poszły się jeb...) i Verbatimy... wszystko nagrywane 2.4.

    Nagrywarka to Samsung TSSTcorp CDDVDW TS-L633A wersja oprogramowania jest AS00(nigdzie nie mogę znaleźć nowszej o_O ), nagrywarka ma z rok czasu, dopiero ostatnio zaczęły się to problemy wcześniej tylko z Bordelands nie dało się i było to samo. Jest to laptop, system został zmieniony z visty na xp. Może przez to?

    Tu macie log z nagrania na verbatimie:

    Nie mam zielonego pojęcia co jest nie tak ... może pomożecie, macie jakieś pomysły, za pomoc dziękuje będzie ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Może obraz się źle nagrał powinieneś wziąść weryfikację wtedy byś wiedział jaka przyczyna.
     
  4. endriu1145

    endriu1145 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ale to by przy 6 płytach był taki błąd??
    Wcześniej jak mówiłem miałem taki problem tylko z bordelands ^ ^


    EDIT:

    Widzę, że nikt nie wie co może być przyczyną, nikt się na tym nie zna widocznie^^

    Doszedłem sam do wniosku, że jest to przez reinstalację systemu, nagrywarka dostała świra i nie ma potrzebnych sterowników i jedne gry nagra, inne nie. Właśnie byłem u kumpla, nagrałem i wszystko działa :)

    Temat do zamknięcia
     
  5. mlodypy

    mlodypy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Prabuty
    a ja mam problem ze patchowaniem gry z wav4 na wav3, wybieram gre, zaznaczam wav 3, na dole zaznaczam download data for wav3 i download, ale jak wezme to pisze, data for the wav3 are corrupted tak chyba nie powinno pisac nie?? nie wiem o co chodzi z jakims folder waves data, jak by mogl ktos napisac po kolei co zrobic bede bardzo wdzieczny, z gory dziekuje.
     
  6. Carnagge

    Carnagge Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tego wynika chyba, ze masz zly plik do wave3, sciagnij go jeszcze raz i wrzuc do pliku z wave'ami.
     
  7. mlodypy

    mlodypy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Prabuty
    sciagnelm program jeszcze raz, wybralem wav3 dowload, pozniej obraz zaladowalem i wgralem patcha:)
     
  8. topol

    topol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej, powiedzcie mi czy ja coś robię źle czy mam źle przerobioną konsolę:

    1. ściągnąłem 2 gry
    2. oba obrazy sprawdziłem abgx (skonfigurowany jak na forum) wszystko na zielono na podsumowaniu.
    3. zainstalowałem imgburn i wypaliłem z prędkością x2,4 na verbatimach DL , żadnego błędu nie pokazało.
    4. wkładam obie gry do konsoli a tu tylko logo X360 i nic sie nie dzieje....

    czegoś zapomniałem ??
     
  9. -=Rothen=-

    -=Rothen=- Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kredkolandia
    Może sciągnołeś gre z wave4 a nie masz 1.61,nagraj active iso i pójdzie lub przerób do wave3
     
  10. Shady1991

    Shady1991 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2009
    Posty:
    172
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
    Witam, szukalem na forum, ale nie umiem znalesc dokladnie jak robi sie te Wave3, z tych najnowszych gier jak CoD6. Bo mam ixtreme 1.6. Moze ktos dac jakis link, albo wyjasnic o co chodzi z tym wszystkim?
     
  11. topol

    topol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok juz mam active.iso twoim przyjacielem :)
     
  12. ela0072

    ela0072 Banned

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam wszystkich Serdecznie

    Nagrałam sobie 3 gry Saw,Assasins Creed 2,Tekken 6
    Z tego co się orientuję to Saw jest jeszcze na Wave 3 Pozostałe na Wave 4
    Jednak żadna z gier mi nie działa (Po wsadzeniu płyty wyskakuje białe tło z logiem X360)
    Czy mogłabym jakoś zmienić zabezpieczenia na już nagranej płycie?

    Obrazy z dysku mam już usunięte i pustych płytek też nie mam :(
    Proszę wszystkich o pomoc może aktualizacja konsoli odpali chociaż SAW?
     
  13. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Może źle spatchowałeś a Saw nie ma wave 4? Hmm. możesz zawsze zrobić obraz płyty z płyty Imgburnem i spróbować znowu.
     
  14. ela0072

    ela0072 Banned

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sprawdzałam i okazało się że wszystkie gry mają Wave 4,Zmieniłam Patcherem Wave4 na Wave3 tylko pozostaje kwestia nagrania obrazu gdyż nie mam pustych płyt :(
     
  15. Bejita

    Bejita Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ela najlepiej będzie jeśli wypalisz sobie active.iso i nie będziesz musiała bawić się w żadne patchowanie. Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum