1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra nie działa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Modzio, Kwiecień 28, 2010.

  1. Modzio

    Modzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tczew
    Witam

    Mam obraz mvl-gtae i plik .dvd o tej samej nazwie.Nagrywałem według poradnika na forum i kiedy wkładam płytkę to pisze Odtwórz DVD.Przzed tym sprawdzałem ABGX i wszystko wykazało OK.Prosze o pomoc bo nie chcę marnować następnej płytki za 10 zł
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. virus666

    virus666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    144
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
    Musisz zmienić Wave obrazu bo jest nieodpowiedni w stosunku do przeróbki. Jaką masz przeróbkę?
     
  4. Modzio

    Modzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tczew
    No właśnie w tym problem że nie wiem bo od gościa kupowałem z miasta.
     
  5. virus666

    virus666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    144
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
    Jak masz kilka płyt wolnych to ściągnij program 360wave patcher jeśli dobrze pamiętam. Przepuść przez niego obraz zmieniając wave na 3, wypal grę i spr czy działa.
     
  6. Modzio

    Modzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tczew
    Patchowałem na Wave 3 według poradnika ze strony obydwoma sposobami i dalej w ABGX pokazuje Albo Wave 4 albo ze brak Stealth Patcha
     
  7. virus666

    virus666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    144
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
    Nie przejmuj się abgx'em. Ja nigdy nie spr i działało. Chyba że masz inny soft na boxie to wave 3 nie ruszy ale jak nie spr to się nie dowiesz
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    po spatchowaniu nie sprawdzaj w abgx bo przywroci oryginalny wave.
     
  9. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Abgx przywraca poprzedni wave więc po spatchowaniu nie przepuszczaj przez abgx... spróbuj na wave 2... skoro nie wave 3 to raczej wave 2... chyba że masz naprawdę starą wersje firmware ;)
     
  10. Modzio

    Modzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tczew
    Zapytam tu żeby nie zakładać nowego tematu : Użyłem activate.iso i wszystko chodzi ale jak wkładam grę to pisze że mam zrobić aktualizację.

    Czy jak zakutalizuję to przeróbka pozostanie i wogóle wszystko będzie po staremu i proszę o linka do aktualizacji bo zakutalizuję prze płytę CD
     
  11. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    zrób aktualizację offline przez np. pendriva lub płytę CD(RW)
    taka aktualizacja nie wpływa w żaden sposób na "przeróbkę" :)

    http://xboxforum.pl/oprogramowania-f13/dashboard-2-0-9199-0-faq-i-problemy-50068.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum