1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GRA od skazy to szit ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez WSRH, Listopad 18, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. WSRH

    WSRH Banned

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam , nagrałem już koło 30 gier z ŻADNĄ nie było problemu , powtarzam z ŻADNĄ , a nagrałem DRAGONS AGE POCZĄTEK od skazy i dwie płyty poszły w piz.. , jak instaluję na dysku pojawia się napis NIE MOŻNA ODCZYTAĆ PŁYTY , BYĆ MOŻE JEST ZARYSOWANA LUB ZABRUDZONA , WYCZYŚĆ PŁYTĘ MIĘKKĄ SZMATKĄ I SPRÓBUJ PONOWNIE. I niestety , na obydwóch jest to samo , płytki najlepsze i najdroższe czyli VERBATIMY , zresztą na tylko takich nagrywam ... i lipa , wiem że jest pełno tematów o tym ale nic konkretnego nie jest napisane , najczęściej ludzie nagrywają na płytach za 50 groszy i się dziwią ... a tutaj jest zupełnie co innego
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Grantone PL

    Grantone PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    Mówię sprawdź obraz ABGX360, a i jak czasem nagrywa sie gry z predkością np 4-6x gry się nie chca instalować na dysk.
     
  4. WSRH

    WSRH Banned

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Którą wersją ABGX mam sprawdzić , tą starszą którą sprawdzałem gry z WAVE3 , czy tą najnowszą którą sprawdza się gry z WAVE4 , dodam że przerabiałem 360WavesPatcher i jest pod WAVE3 ...


    Zwracam honor , nie wiem co jest nie tak , ale GTA EFLC , to samo jest :/ , kaplica w uj ...


    Zostały mi dwie płyty i nie wiem co mam robić , czekam na podpowiedzi ...
     
  5. MatGar

    MatGar Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Z tego co wiem od kolegów to wersje od SKAZy zawsze im śmigają, i naprawdę trzeba to docenić bo goście chcą nam dogodzić i robią gry w naszym języki. Co do twojego problemu, to spróbuj nagrać grę z mniejszą prędkością(2.4x) i sprawdź obraz w tym nowym abgx360 i najlepiej nie patch'uj, bo to też może być wina złego patchowanie, tylko nagraj sobię płytkę z activate.iso i użyj jego.
     
  6. WSRH

    WSRH Banned

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam 3 gry patchowane i dobrze chodzą więc to nie problem , albo coś z nagrywarką mi się dzieje , albo xbox coś świruje , albo obrazy jakieś lipne , tylko że na stronce agbx sa poprawne , zawsze takie sciagam rzecz jasna ...
     
  7. MatGar

    MatGar Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja bym nagrał jeszcze raz z mniejszą prędkością, i nie patchował obrazu, tylko użył activate.iso, to chyba wiele lepszy sposób niż patchowanie obrazu.
     
  8. WSRH

    WSRH Banned

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Activate.iso odpada , nagrywałem x2.4 ...mniej się nie da
     
  9. szczoti

    szczoti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ściągnąłem FIFA 10 od skazy i też mam problemy :( gra śmiga i czasem wywala nie można odczytać, tylko z tą grą mam problem tak, że może coś w tym jest nie wiem.
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nagraj ten sam obraz na lepszych płytkach + mniejsza prędkość
    Jak to nie pomoże to nagraj u kogoś innego
    Jak to nie pomoże to laser w Xboxie przeczyść..
     
  11. WSRH

    WSRH Banned

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    YYYY Są lepsze od verbatimów ? :|


    Napiszcie mi którym abgx mam przeleciec to i czy przed patchowaniem na W3 czy po spatchowaniu na W3
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Spróbuj na np Omedze. Niektóre napędy o dziwo nie lubię Verbatimów :p A jak to nie pomoże to może faktycznie nagrywarka
     
  13. WSRH

    WSRH Banned

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A czytałeś mój post pierwszy ? 30 gier nagrałem bez problemu na verbatimach ,także te które przerabałem wavespatcherem ...
     
  14. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jejku spokojnie. W takim razie spróbuj nagrać u kogoś innego...
     
  15. WSRH

    WSRH Banned

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ponawiam pytanie :

     
  16. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ogólnie juz używaj nowego ABGX360
    Po patchowaniu nie sprawdzaj bo ten program będzie chciał znów naprawić obraz. ewentualnie zmień AutoFix na Level 0 i wtedy możesz sprawdzać
     
  17. WSRH

    WSRH Banned

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli przed patchowaniem sprawdzić najnowszym abgx , a jak chcę po spatchowaniu to daje autofix na 0 i wtedy sprawdzam
     
  18. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Dokładnie tak. Bo jak będziesz miał Level3 to jak masz tam pliki z SS to Ci znów przywróci obraz na wave4
     
  19. WSRH

    WSRH Banned

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok skonfiguruję tego nowego agbx , sprawdzę i podesle screeny ...
     
  20. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Nie sprawdzaj obrazu po patchowaniu bo znów wgra ci pliki których nie chcesz. A jeżeli chcesz sprawdzić po patchowaniu to neta odłącz. Co do samych wstawek od Skazy to są dobre wszystko mi od nich śmiga Fifa 10 Far cry wszystko...
     
  21. WSRH

    WSRH Banned

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Więc tak (przed patchowaniem na WAVE3) :

    GTA : EFLC - na żółto jest DMI IS UNVERIFIED oraz VERIFICATION FAILED , reszta na zielono





    A można tym abgx jakoś sprawdzić nagraną płytę ? bo dziwne jest to że w dragons age mogę z płyty grać , a w gta tylko wybiorę w który dodatek chcę grać i się wiesza i pojawia napis tamten o przeczyszczeniu szmatką , i dziwne też jest to że obydwie gry zatrzymują się na 40% a przed nimi nagrywałęm AC II i ok super działa wszystko ...
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum