1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra odtwarzana jako film

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Santi1989, Maj 4, 2010.

  1. Santi1989

    Santi1989 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Witam

    Wrzucam do napędu Fifę 2010 World Cup i gra odtwarzana jest jako film.

    Kiedyś gdy tak miałem przy Sacred 2 to wgrywałem nowe oprogramowanie.

    Czy teraz jest jakieś nowsze oprogramowanie czy to wina czego innego ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MistrzuAl.Capone

    MistrzuAl.Capone Banned

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    spaczuj z wawe 4 na wawe 3
     
  4. maniekmaniu

    maniekmaniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    182
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak zgadza się musisz spatchować 360WavePatcherem do niższego wave lub użyć activate.iso
     
  5. Santi1989

    Santi1989 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Wdzięczny będę jak ktoś wytłumaczy jak dokładnie, bo wtedy to znajomy robił
     
  6. sheepfucker

    sheepfucker Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ściągnij sobie program 360 waves patcher . Obsługa jest prosta jak konstrukcja cepa . Spokojnie sobie poradzisz .
     
  7. Symon149

    Symon149 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    NY
  8. MistrzuAl.Capone

    MistrzuAl.Capone Banned

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czytaj forum ziomek ...wszystko jak na tacy jest ^^
     
  9. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Polecam 360waves patchera.
    A jak dalej nie umiesz se poradzic, to wypal activate iso
     
  10. Button

    Button Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam podobny problem.

    Spatchowałem grę programem 360 Waves Patcher na Wave 3 i nagrałem. Gdy wkładam płytkę do konsoli czyta mi grę jako film. Mam ixtreme 1.4 lub 1.5 ... Co w takiej sytuacji mam zrobić?
     
  11. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    musisz patchowac na wave 2 :p
     
  12. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    Patch bądź Activate ISO, jednak patch'owanie się bardziej opłaca moim zdaniem.
     
  13. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Co ty za głupoty pieprzysz. Nie ma activate ISO dla 1.5-1.4
     
  14. Button

    Button Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy na pewno gra (Alan Wake) będzie mi działała jeżeli ją przerobię na Wave 2 na konsoli iextreme 1.4/1.5?

    Niech ktoś potwierdzi, bo nie chce już marnować 4 płytki ...
     
  15. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Tak. Jeżeli obraz płyty jest ok (sprawdzisz w abgx) to po spachowaniu ruszy. iXtreme obsługuje wave 1-2
     
  16. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    tylko obraz sprawdź przed patchowaniem :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum