1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra offline, a XGD3

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Macireks, Listopad 13, 2011.

  1. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Cześć

    Czy jeżeli gram na xboxie tylko offline bo załóżmy mam bana to czy musze nagrywać gry XGD3 nagrywarkami Liteona z tym burner max czy moge nagrywać na zwykłej nagrywarce

    Z góry dzięki za odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    mozesz nagrywac na zwykłej
    ale sa problemy bo np mi GOW3 w tem sposob juz pare razy wywaliło za bład autoryzacji płyty
     
  4. Czesiu16

    Czesiu16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak czesto sie to dzieje? W konkretnych momentach(np. przy zaczeciu nowego aktu/epizodu) czy w czasie rozgrywki? Musi byc to bardzo denerwujace..
     
  5. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Głównie chodzi mi o jedną gre jaką jest Skyrim z polskimi napisami. A czy taką gre można nagrać Clone CD tym sposobem co jest na forum czy jest już jakiś inny?
     
  6. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Ja nagrywam na zwykłej i gram. we Forze GOW etec. Nie gram online i nie przejmuję się flagami.
    Nagraj ja tym sposobem co na forum
     
Wczytywanie...

Poleć forum