1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra online - po aktualizacji tablic

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez podobnoja, Listopad 24, 2011.

  1. podobnoja

    podobnoja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Poznań
    Witam mam pytanie...

    Czy grał ktoś online po "cichej aktualizacji", "aktualizacji tablic"?? Bo mam konto gold i tak mi ucieka a tak może bym sobie pograł ale od tamtego czasu co mi pobrało nie podłączam neta... Nie chodzi mi o posty z "jak chcesz to graj na własne ryzyko" itp "czekaj na lt 3"...

    Tylko chodzi czy mimo aktualizacji gra ktoś online na lt 2

    Gry nfs, cod mw3 nie działają mi a BF3 mi chodzi i chciałbym trochę pograć w to :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shanga

    Shanga Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żary
    ja gram co prawda wiekszosc gier nie chodzi ale GoW 3 smiga narazie mi to styknie nie wiem jak z Assassinem Revelation
     
  4. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak Ci już pobrało to możesz grać online w gry które nie mają ap2.5.
     
  5. podobnoja

    podobnoja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Poznań
    a dokładnie mi chodzi o battelfilda 3 który mimo aktualizacji tablic mi działa (nfs nie działa, cod nie dziala) (jedynie sciagne starsze Title Update i na pendrive to działa nfs, bo cod mw3 nie sprawdzałem bo już ukończony)

    A GoW3 ma xdg3?? Nagrywałeś nagrywarka iHas? I posiadasz lt 2.
     
  6. Shanga

    Shanga Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żary
    nagrywalem zwykla nagrywarka GoW 3 ma Xgd3 i zgadza sie posiadam lt 2.0 seria cod , nfs run Battlefild 3 halo reach AC:B nie dzialaja nie wiem jak revelation bo jeszcze dzis nie sprawdzalem kilka dni temu dzialal
     
  7. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Graj normalnie w to co Ci działa, albo przenieś się na oryginały.
     
Wczytywanie...

Poleć forum