1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra Pinball FX 2 + dodatki

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez thenar2004, Kwiecień 2, 2013.

  1. thenar2004

    thenar2004 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie jestem nowy na forum i miałbym takie pytanie, po ściągnięciu gry pinball fx 2 i wgraniu dodatków gra się włącza ale tak jakby nie było wgranych żadnych dodatków i karze sobie je odblokować poprzez xbox live :). Czytałem że trzeba dopisać w lunch.ini jakąś linijkę i ją dopisałem ... nic nie dało. Wersja dasha jak się nie mylę to 2.0.16202.0. Jeśli machnąłem gdzieś błąd z góry przepraszam dopiero się uczę tajników przerobionego xbox'a :). Dziękuję za pomoc i serdecznie pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jeśli wszystko dobrze wgrałeś:
    1. gra - gdziekolwiek, lub Hdd1\Content\0000000000000000\58410A23\000D0000\ żeby była widoczna ze standardowego dasha (nie tylko z FSD)
    2. stoły: Hdd1\Content\0000000000000000\58410A23\00000002\
    3. No i trzeba zassać title update do tego (na Xboxie z FSD/PC 360 Content Manager) lub spróbuj marketplace.jqe360.com | Xbox 360 marketplace Database
    Kopiujemy toto do Hdd1\Content\0000000000000000\58410A23\000B0000\
    Powinno działać - UWAGA: wszystkie stoły powinne być odblokowane - na Xbox przez XM360 lub na PC 360 Content Manager
    Nie wiem czy gra działa ze stołami nagranymi na usb skonfigurowanym z opcji konsoli ???
     
  4. thenar2004

    thenar2004 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak zwykle błąd świeżaka :/, wgrałem wszystko na dysk zewnętrzny razem z DLC. Dziękuje za pomoc. Po przekopiowaniu i wgraniu TU stoły już się pojawiają ale jak chcę w jakiś wejść to pojawia mi się komunikat żebym coś ściągnął przez xbox live :/. Masakra z bardziej rozbudowanymi grami nie ma takich problemów jak tutaj ... Teraz pytanie bo znalazłem tu na forum coś o aktualizacji avatarów ??? i ponoć ma pomóc. Przybliży ktoś temat ?? mam dasha 2.0.16202.0 czy wystarczy tylko odblokować przez ten program xm360 ??
     
  5. amisz86

    amisz86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    331
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wystarczy odblokować przez xm360 u mnie pomogło,bo miałem podobny problem.
     
  6. thenar2004

    thenar2004 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    super, dzięki za pomoc. Okazało się że mój FSD nie uruchomił automatycznie najnowszej aktualizacji TU i stąd wszystkie problemy, poprawiłem i już wszystko śmiga.
     
Wczytywanie...

Poleć forum