1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra pobrana z marketu jest uszkodzona

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez patrycjuszRSV, Wrzesień 25, 2011.

  1. patrycjuszRSV

    patrycjuszRSV Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Suwałki
    Kupiłem konto z zawartością do pobrania a na nim Prince of Persia i CoD MW2, pobrałem najpierw jedną grę na swoją konsolę i okazało się że jest uszkodzona, pobrałem następną grę i ona również jest uszkodzona, co to ma być? Da się to jakoś naprawić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    pobierz jeszcze raz i juz:)
     
  4. patrycjuszRSV

    patrycjuszRSV Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Suwałki
  5. mateuszx20

    mateuszx20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli już działa tak? Jeśli nie to spróbuj zmigrować kupione konto na PL. Też miałem taki problem, ściąganie gry zakończyło się na 99% i dopiero to rozwiązanie pomogło.
     
  6. patrycjuszRSV

    patrycjuszRSV Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Suwałki
    Nie, właśnie nie działa ;/ jutro spróbuję jeszcze raz to pobrać. Nie wiem jak u mnie czy było to 99 czy 100 bo to jednak prawie 7gb, zostawiałem na noc. A to czy nie jest tak że jak migruję konto to mi ta historia pobrań się skasuje?
     
  7. patrycjuszRSV

    patrycjuszRSV Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Suwałki
    ok, pobrałem jeszcze raz i nie działa, po raz 3 więc jedyna opcja to raczej przeniesienie tej licencji ale czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy na 100% po migracji konta nie stracę zawartości do pobrania?
     
  8. naughtydog

    naughtydog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    162
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wroclaw
    Blokada regionalna tyle w temacie :) Po migracji nie bedziesz mogl sciagnac juz tego bo historia zostanie wyczyszczona. Proponuje VPN i powinno byc dobrze
     
  9. Artur Dziura

    Artur Dziura Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    chciałbym się dowiedzieć czy problem został jakoś rozwiązany ?
    mam ten sam problem z GTA IV, ile kroć razy bym tego nie sciągał z marketu to za każdym razem pisze " pobrana gra jest uszkodzona "
    Dragon Age, który był w paczce z tą grą sciągnął się i działa bez zarzutu..
    co z tym zrobic ? jakieś rady ?
     
  10. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    użyj VPN, ponieważ GTA IV ma blokadę regionalną.
     
Wczytywanie...

Poleć forum