1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra pod LT 3.0 - brak ISO

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez XennPL, Listopad 13, 2014.

  1. XennPL

    XennPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Osiek
    Witam! Pobieram sobie grę pod moją przeróbkę, czyli LT 3.0 i tam powinien być plik .dvd oraz ISO.
    Zamiast tego mam coś takiego:
    [​IMG]
    [​IMG]

    Dlaczego nie mam ISO? Tak z każdą grą :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Chłopie .. co powinieneś mieć ? ISO A jakie jest rozszerzenie tego na screenie ?
     
    1 osoba to lubi.
  4. XennPL

    XennPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Osiek
    No nie wiem, pytam.. Jest jakiś XEX
     
  5. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    To co otwierasz to ISO jest przeczytaj nazwę jaką jest na pasku u góry winrara
     
    1 osoba to lubi.
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    w opcjach winrara odznacz ptaszek który określa typ plików wykywanych przez ten program, w tym przypadku ISO.
    poza tym sprawdź w opcjach tego 'ZIPa' jakie ma rozszerzenie, żałożę się że jest to obraz ISO
     
    1 osoba to lubi.
  7. XennPL

    XennPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Osiek
    O siet :D Dobra dzięki za odpowiedzi ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum