1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra prosi o aktualizacje

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mateusz Pilch, Kwiecień 4, 2012.

  1. Mateusz Pilch

    Mateusz Pilch Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ustroń
    Witam
    Mam przerobionego xbox 360 premium - LT 2.0 i dash 2.0.13599.0.Po włożeniu np ssx gra prosi o aktualizacje gdyż inaczej nie zostanie urchomiona...
    Moje pytanie brzmi po aktualizacji stracę przeróbkę?
    Gdy włączam medal of honor wszystko fajnie śmiga zaś z wspomnianym ssx oraz forza 4 ciągle chce aktualizacji
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jak masz 599 to nie usunie
     
  4. Mateusz Pilch

    Mateusz Pilch Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ustroń
    tak więc mam aktualizować i będzie wszystko działało jak ta lala tak?
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Na pewno masz 599 ? sprawdziłem na xboxpirate i gra wymaga 599 wiec powinna sie uruchomic
     
  6. Mateusz Pilch

    Mateusz Pilch Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ustroń
    sprawdziłem w danych systemowych i pisze d:2.0.13599.0
    Jeszcze jedno mam pytanie,czy w każdą grę bede mógł zagrac na tej przeróbce co mam?
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Hm dziwne :) ale dash 599 był ostatnim jak dotąd który usuwał

    Uruchomisz wszystkie (oprócz kinect star wars), w nowszych grach musisz usuwać topologie w programie xbc
     
  8. Mateusz Pilch

    Mateusz Pilch Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ustroń
    Dlaczego dziwne?:)
    Chodzi mi o gry typu tekken x street fighter czy tam devil may cry 4

    "w nowszych grach musisz usuwać topologie w programie xbc"
    konsole mam od wczoraj więc za bardzo nie wiem o co chodzi z tą topologią możesz mi wytłumaczyć(trochę czytałem tutaj na forum ale jeszcze potrzebuje trochę czasu żeby to ogarnąć)
     
  9. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wgraj Dash'a 13604 i nagraj jak w poradniku.
     
  11. Mateusz Pilch

    Mateusz Pilch Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ustroń
    Dałem aktualizacje i dzała:) ssx oraz cof:mw3 mam kolejne pytanie a nie chce zakładać tematu nowego,tak więc mam tekken vs street fighter.
    Rozpakowałem go i mam obraz gry i jakieś 3 inne pliki.Czytałem poradnik jak nagrać grę...że potrzebuje imgburn oraz zmiane topologii i jeszcze abgx ale dalej już nie rozumiem co mam zrobić...czytam ale nie czaje... może ktoś z was mi napisać co robić krok po kroku...z góry dzięki wszystkim
     
  12. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Wystarczy sam imgburn, nagrywasz z pliku dvd, nie musisz patchować bo to gra xgd2
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  14. Mateusz Pilch

    Mateusz Pilch Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ustroń
    tylko że ja mam lt 2.0 i robiłem tym poradnikiem:http://xboxforum.pl/artykuly-31/[tutorial]-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-2-0-a-125826/
    Robiłem krok po kroku.załączyłem imgburn,wybrałem gre z rozszerzeniem dvd ustawiłem prędkość na 3 bo mniejszej mi nie obsługuje,następnie jest book type ... moja nagrywarka to tsstcorp cddvdw ts-l632h więc jako że pisze tam benq i inne pominąłem tą opcje,po tym daję aby nagrał obraz na płyte i zaczynają sie klocki...pisze mi tak "cannot set the break position when burning dvd-r dl media" co z tym fantem zrobić?
     
  15. Mateusz Pilch

    Mateusz Pilch Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ustroń
    Czy ktoś może mi pomóc? czy coś zrobiłem źle?

    przeczytałem że jest to samsung tak wiec ustawiam w book type na samsung i gdy chce dać drive for dvd +r dl media i poniżej dvd rom to wyskakuje
    "cannot format medium-incompatible medium
     
  16. h-y-d-e

    h-y-d-e Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Siemianowice
  17. u_micho

    u_micho Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dotyczy fifa 12

    Proszę o pomoc. Mam przerobionego X-Boxa 360 Elita, podczas uruchamiania gry Fifa 12 konsola automatycznie zaczeła sie aktualizować. Po chwili pojawiła się komunikat o bledzie aktualizacji 3143-351f-B800-0f00-c000-0034. Co ztym można zrobić, ponieważ cały czas pojawia sie ten komunikat?
     
  18. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    musisz wgrac z pendriva dasha 13599
     
  19. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wgraj OFW i dokończ aktualizację lub jak wyżej: spróbuj wgrać Dash'a 13599.
     
  20. goldphoenix

    goldphoenix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janikowo
    A ja mam problem z gra jak to pisal kolega przede mam gre the bureau x com declasssified dasHborad 13 604 i moje pytanko jak uruchomie tą gre to mi usunie przeróbke bo sie boje aktualizowac a obecnie mam LT + 2.0 pozdrawiam
     
    Ostatnia edycja: Wrzesień 16, 2016
Wczytywanie...

Poleć forum