1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra się ścina

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez vaster, Maj 10, 2012.

  1. vaster

    vaster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, otóż mam taki kłopot.
    Grałem sobie w Assasin Creed I i po 2-3h (od startu) gra się ścięła - na konsoli pisało mi, że brudna płytka czy coś.
    Przeczyściłem kilka razy - nadal to samo, gra mi działa dobrze, ale w tym jednym pewnym momencie (ten sam quest, to samo miejsce) mi się ścina.
    No nic, zrezygnowałem z gry. Niedawno kupiłem na nowo znów Assasina Creed I i zacząłem grać - znów od początku i w tym samym miejscu znowu gra mi się ścięła pod pretekstem brudnej płytki (trochę w to wątpię, żeby 2 płytki były brudne .. i akurat w tym samym momencie się ścinało).
    Domyślam się, że to wina mojej konsoli która sobie coś 'ubzdurała', że tamtego miejsca/questa nie przeczyta.

    Wiecie czemu tak się dzieje i jak rozwiązać problem? Liczę na odpowiedzi.

    Z góry dziękuje ; )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mudarek

    mudarek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 10, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    może to nie jest wina konsoli tylko gry może źle pobrałeś obraz płyty albo ktoś taka feralna dodał.
    ja bym wgrał patcha.
     
  4. vaster

    vaster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tzn ja sam nie nagrywam płyt bo nie wiem jak (nawet nie próbowałem i pewnie nie zamierzam). Pierwszą kupiłem w sklepie z konsolami (gdzie są piraty/przeróbki również - tam też przerabiałem, reszta gier od nich działała bez problemów), a drugą na giełdzie.

    Chodzi o najnowszy dashboard?
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zainstalowałeś na dysku?
     
  6. vaster

    vaster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Grę odpalam z płyty, nie mam dysku ponieważ posiadam xbox 360 Arcade jeśli oto chodzi.
    A dashboarda najnowszego nie wgrywam bo o ile mi dobrze wiadomo to mi przeróbkę cofnie gdy go wgram.
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Spróbuj zainstalować na pendrive'ie (min. 8GB).
     
  8. vaster

    vaster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam przerobiony pendrive (chyba 4GB) do konsoli (do save'ów bardziej), nie sądziłem, że da się wgrywać tam gry.
    Spróbuję potem i dam znać co i jak.
     
Wczytywanie...

Poleć forum