1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gra się wyłącza - XGD3 .

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rybusp, Listopad 7, 2012.

  1. rybusp

    rybusp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , kupiłem nowy napęd Liteon , taki jak był fabrycznie w konsoli . Przerzuciłem klucz ze starego napędu i zrobiłem nowe LT. Gry działają ale często po prostu wyrzuca błąd brudnej płyty. Nagrywam te gry zwykłą nagrywarką, czy muszą być nagrane za pomocą iHAS ? Czy to jest powód ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SkipeR

    SkipeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Jakich płyt używasz do wypalania? Pamiętaj tylko i wyłącznie Verbatimy żadnych innych po prostu szkoda pieniędzy, no i iHAS by się przydał bo nieraz i w nagrywarce leży problem. Nagrywarka aż tak dużo nie kosztuje także lepiej zainwestować parę zł w płyty i nagrywarkę i cieszyć się grą :) No gorzej jeżeli coś źle poszło przy wgrywaniu LT i przerzucaniu klucza.
     
  4. rybusp

    rybusp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywam na Verbatimach , NBA 2K13 i Most Wanted 2 działają , nie wyłączają się . A Fifa 13 nadal ma problemy . Ech , ktoś ma pomysł ? Jutro spróbuję z iHASem .
     
  5. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Fifa tylko ihasem będzie działać
     
  6. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Ja spokojnie wypalam na platinum i nie mam żadnych problemów. Verbatimy, to już przeżytek, nie mają dużo lepszej jakości.
     
  7. ILikeSpam

    ILikeSpam Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mi fifę 13 wypaliło dobrze za 2 razem na normalnej nagrywarce i płycie Omega.
     
  8. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Mają:)
     
  9. kamileqPL

    kamileqPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2012
    Posty:
    310
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Odp: Gra się wyłącza - XGD3 .

    To posłuchaj jak napęd. Chodzi na verlbatimach a jak na innych :)

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum